Soapmill si Baumatic au grija de mainile tale!

0
199

La sfarsitul lui octombrie v-am invitat sa raspundeti la un sondaj pe pagina noastra de Facebook. Vroiam atunci sa aflam ce produs cosmetic folositi cu precadere in anotimpurile reci. Cele mai multe voturi s-au indreptat catre crema organica hidratanta pentru maini, astfel ca voi ati putut sa o achizitionati timp de 8 zile cu doar 60 lei, adica cu un pret redus cu 15%. In plus, aceasta crema a fost aleasa de Beauty Editor-ul AndreeaRaicu.ro, Cristina Tomas, drept una dintre cele cinci creme pentru maini care fac minuni in aceasta toamna.

Pentru ca suntem intotdeauna receptivi la dorintele voastre, pentru ca acum mai bine de 3 ani de zile ne-am luat un angajament puternic in fata voastra, sa producem cosmetice cu zero chimicale, ne-am gandit ca sfarsitul de an trebuie sa intareasca aceasta promisiune!

Soapmill are grija (si) de mainile tale, asa ca astazi spunem “start!” unui nou concurs ce are drept premiu un fabulos si indispensabil produs: o masina de spalat vase Baumatic BDI632. Acest produs are grija de mainile tale si nu numai. Este un ajutor de nadejde in bucatarie, iti economiseste peste 20 de ore anual, iar tu vei avea mai mult timp pentru tine si pentru familia ta.

Masina Baumatic nu este orice masina de spalat vase, ci una creata special pentru a imbina armonios designul cu tehnologia avansata! Facuta sa economiseasca, sa protejeze mediul si sa te ajute sa castigi timp si energie, masina de spalat vase Baumatic nu are decat avantaje! Cel mai scurt program din cele cinci dureaza doar 30 minute, consuma aproximativ 12 litri la o spalare pentru cele 12 seturi de vase si ofera siguranta sporita prin sistemele anti-scurgere si anti-inundatie. Evident, face parte din clasa energetica A+.

Si acum sa va spun despre concurs… incepe astazi, 12 noiembrie, iar castigatorul va fi anuntat pe 17 decembrie. La timp pentru a primi un minunat cadou de Craciun.

Mecanismul este simplu, si anume: toate comenzile de minim 150 lei plasate in perioada 12 noiembrie – 16 decembrie vor intra automat in cursa pentru castigarea premiului in valoare de 1.500 lei, masina de spalat vase Baumatic BDI632.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 17 decembrie, castigatorului urmand sa ii fie expediata masina pana in Ajunul Craciunului, fie ca este din Bucuresti, fie ca este din alte localitati. Transportul premiului este asigurat de catre prietenii nostri de la Baumatic. In concurs va puteti inscrie doar daca aveti minim 18 ani si aveti domiciliul in Romania.

Pentru mai multe amanunte legate de masinile de spalate vase Baumatic, va invit pe site-ul lor si pe pagina Baumatic de Facebook.

Soapmill si Baumatic au grija de mainile tale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here