Soapmill si Parentime te ajuta sa fii cel mai bun parinte pentru copilul tau!

0
164

Sfarsitul de an ne aduce in fata unor noi colaborari cu oameni incredibili si companii pe masura. Despre prima dintre ele ati aflat saptamana trecuta. Este vorba despre concursul “Soapmill si Baumatic au grija de mainile tale!“, premiul fiind o masina de spalat vase in valoare de 1.500 lei.

Astazi vreau sa va vorbesc despre cel de-al doilea concurs al iernii, alaturi de prietenii de la Parentime Romania. Ei vor oferi pentru toate burticile si mamicile patru premii in valoare de peste 1.300 lei.

Reprezentanta in Romania a fundatiei Gordon Training International, Parentime Romania organizeaza cursuri pentru parinti si viitori parinti cu cei mai buni specialisti din tara, pentru a acorda parintilor instrumentele necesare pentru a face experienta de parinte placuta si relaxata.

Dragostea si bunul-simt sunt esentiale in cresterea copiilor, dar nu suficiente, dupa cum considera prietenii nostri. Ei isi doresc sa ajute parintii sa construiasca relatii frumoase si durabile cu copiii lor, prin crearea unui centru de parenting care sa le puna la dispozitie toate instrumentele necesare pentru acest lucru.

Cursurile au loc la sediile Parentime din Bucuresti si din tara, in grupe de maxim 15 persoane, atat in sesiuni de dimineata, cat si de seara, in functie de participanti.

Mecanismul concursului:
Daca achizitionati produse cosmetice Soapmill in valoare de minim 130 lei (fara transport) – exclusiv din categoria KIDS – sunteti inscrisi automat in cursa pentru castigarea unuia dintre cele patru premii. In aceasta categorie puteti regasi produse cosmetice pentru femei insarcinate, nou-nascuti, bebelusi si copii, adica peste 30 de produse cosmetice 100% naturale.

Perioada concursului: 19 noiembrie – 21 decembrie

Premiile si valoarea acestora
1. Premiul cel mare: castigatorul va participa gratuit la cursul “Etapele de dezvoltare ale copilului mic de la nastere la 7 ani”. Valoarea acestui premiu este de 750 lei.

Cursul de dezvoltare timpurie ofera parintilor notiunile ce stau la baza evolutiei copilului, pentru ca parintii sa aiba repere concrete in cresterea acestora. Cursul se adreseaza parintilor cu copii cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani, precum si tuturor celor interesati de copil si copilarie. Cursul este sustinut de psihologul Carmen Anghelescu.

2. Alte premii: 3 vouchere cu o reducere de 15% pentru participarea la “Training-ul parintilor eficace”. Valoarea totala a premiilor este de 555 lei.

Acest curs este renumit la nivel international, fiind sustinut de peste 50 ani, in peste 50 de tari. Bazele acestui workshop au fost puse de Dr. Thomas Gordon, un incredibil psiholog, nominalizat de 3 ori pentru premiul Nobel pentru Pace.

Ce este foarte interesant de precizat: participarea in cadrul cursului “Training-ul parintilor eficace” este continua. Adica, daca ati finalizat cu succes acest curs Parentime, ori de cate ori veti simti nevoia sa revizuiti anumite informatii sau sa va fixati anumite cunostinte, puteti sa il reluati gratuit.

Mai multe detalii despre Parentime, cursurile pe care le sustin si modalitatea de inscriere puteti afla de pe site sau facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here