Stiati ca…?

0
251

Stiati ca…?

In apropierea zilei de 1 Iunie, Ziua Internationala a Copilului, am inaugurat rubrica “Stiati ca…?”, in cadrul newsletter-ului Soap Mill.

Noi producem cosmetice organice 100% naturale cu dorinta de a ne ingriji in primul rand copiii, avand siguranta ca le oferim un start in viata lipsit de pericole iminente. Dar din pacate, de cele mai multe ori, efectele folosirii unor produse cosmetice cu chimicale sunt latente. Foarte multi parinti constata prea tarziu ca alergiile sau eczemele aparute peste noapte sunt, de fapt, consecintele folosirii unor produse extrem de periculoase pentru bebelus si copil.

Ca atare… stiati ca…
EDTA este una dintre cele mai nocive chimicale prezenta in produsele cosmetice, in general, si in cele pentru copii, in special? EDTA este sintetizat din formadelhida si cianura de sodiu si este atat citotoxic, cat si genotoxic. EDTA-ul se adauga in produsele cosmetice pentru a preveni oxidarea acestora in contact cu aerul. Aici puteti citi mai multe despre aceasta chimicala.

… preferam ca sapunul natural Green Bar sa fie verde-maron, decat sa fie verde crud (culoare mentei), dar sa contina EDTA?

pudra de talc folosita pentru nou-nascuti si bebelusi cauzeaza cancer uterin? Si acest lucru este afirmat de prestigioasa universitate Harvard, ca urmare a unui studiu ce a durat 30 ani?

… puteti folosi cu maxima incredere un ulei de corp sau de masaj Soap Mill pentru nou-nascuti si bebelusi? Si astfel sa atenuati eritemul fesier cauzat de scutecul absorbant?

 

Oxybenzon-ul din cremele cu factor de protectie solara este fotocancerigen? Aceasta chimicala este aspru criticata inca din 1993 deoarece au fost realizate studii care au concluzionat ca incidenta aparitiei melanomului este crescuta in randul utilizatorilor de produse cu SPF si Oxybenzon.

Soap Mill a creat o crema cu factor de protectie solara cu ingrediente organice, care poate fi folosita inclusiv pentru bebelusi si copii de toate varstele?

Ca urmare a propunerilor voastre si a interesului crescut pentru produsele destinate bebelusilor si copiilor, am creat pe Shop-ul Soap Mill categoria “Kids“, special pentru copiii vostri. Aici puteti gasi toate produsele cosmetice organice si 100% naturale cu retete atent gandite si realizate astfel incat pielea copiilor sa fie la fel de bine rasfatata ca a noastra.

Ingrijeste-ti copilul intr-un mod 100% natural cu produsele cosmetice Soap Mill!

Nota: fotografiile sunt realizate de Daniel Photography (www.danielphotography.ro) si toate drepturile asupra acestora ii apartin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here