Stiati ca…?

0
234

… celulita apare la 92% dintre femeile care au perioade extrem de active hormonal? Adica tinere la pubertate, pe perioada sarcinii, a menopauzei sau in timpul consumului de anticonceptionale.

… mult mai multi factori, pe langa cei hormonali, favorizeaza aparitia celulitei? Factorul genetic, sedentarismul, alimentatia gresita, bogata in grasimi animale, glucide, conservanti sau aditivi, precum si lipsa de legume si fructe proaspete.

… folosirea indelungata a produselor cosmetice pline de substante chimice, deosebit de nocive – parabeni, edta, conservanti, aditivi – favorizeaza instalarea celulitei?

… viciile – fumatul, alcoolul, cafeaua sau ceaiul negru – grabesc aparitia celulitei intre 20 si 25 ani, facand dificil procesul de eliminare dupa 30 ani?

… exista 10 produse cosmetice Soap Mill care fie previn, fie atenueaza, fie elimina in timp celulita?

Mai multe detalii gasiti aici.

Chiar daca a fost o promotie singulara in cadrul Soap Mill Happy Tuesday, cererile voastre mari pentru produse anticelulitice din ultima perioada ne-au indemnat sa o reactivam si martea viitoare, pe 28 iunie.

Astfel, pachetul anticelulitic Soap Mill va avea o reducere de 20% si il puteti achizitiona cu 164 lei, in loc de 205 lei.

Aici gasiti mai multe amanunte, fotografii si componenta pachetului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here