Suntem la targ – noroc cu 3g-ul!

0
165

Acum sunt intr-o mica pauza, de relaxare, asa ca m-am gandit sa intru in contact cu voi!

Dupa cum stiti, de sambata pana maine suntem la targul SIBB, pentru sanatate si frumusete, de la Sala Palatului.

Am vrut sa scriu acest post pentru a le multumi, in numele Echipei Soap Mill, tuturor clientilor nostri! Celor care ne stiau deja, de pe acest blog si de pe site, si care au vrut sa ne viziteze, dar si clientilor noi, care au descoperit sapunurile naturale Soap Mill zilele acestea.

De asemenea, vreau sa le multumesc celor care au rezistat pana la finalul prezentarii mele de sambata, din cadrul workshop-ului organizat de Fundatia Calea Victoriei, si care au plecat cu cel putin un sapun natural Soap Mill acasa. Am spus “au rezistat”, pentru ca trebuia sa prezint a doua, dar nu am reusit eu sa ajung si astfel am fost ultimul vorbitor. 🙂

Am avut cateva experiente memorabile zilele acestea si am tinut sa le impartasim cu voi. Sambata au venit cei de la Prima TV si ne-au luat un interviu. In curand vom avea si filmuletul, pe care il voi posta aici.

La workshop am avut parte de un public minunat, implicat, care a pus multe intrebari si a participat activ.

In toate cele 3 zile de pana acum, au venit special pentru noi clienti mai vechi, unii dintre ei chiar cautandu-ne prin tot targul.

Duminica a venit o doamna care m-a recunoscut din reportajul de pe Prima si care a ajuns la stand-ul Soap Mill dupa ce a vazut jurnalul de la ora 18.00.

Am zis ca sunt intr-o mica pauza. Am inceput acest post acum o ora si 45 minute. Si am scris, cate randuri?, 20, poate?

De miercuri ne vedem din nou aici…

A, si daca vreti sa cumparati singurul sapun natural din lume cu un cristal Swarovski in interior, trebuie sa mai asteptati inca 7 zile. Nu mai avem decat un singur sapun natural Precious cu cafea si scortisoara, celelalte s-au vandut inainte de lansarea de ieri. Dar mai avem la uscat si vom mai produce pentru sarbatori. Acestea vor fi gata in jurul datei de 10 decembrie. Va rugam sa rezervati un sapun natural Precious de pe acum, pentru ca este evident un produs extrem de cautat.

Am gresit: de fapt mai avem doua sapunuri naturale Precious, pentru ca cel de la tombola inca nu s-a castigat. Va asteptam si pe voi, poate aveti noroc si plecati acasa cu un sapun natural gratuit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here