The big iSHOES la Carturesti

0
261

De ce Soap Mill la “The big iSHOES”, de ce la Cafe Verona (sub_Carturesti)?

Pentru organizatorii Slowretail, Tuxedoconfessions.com si Alomoda.ro propunerea de a participa si Echipa Soap Mill la acest eveniment a venit firesc, deoarece “The big iSHOES I” a fost primul targ-concept din Romania gandit in spiritul “slow retail”. Acum a ajuns la cea de-a treia editie, editie care va aduce in prim-plan “designeri romani si importatori de brand‐uri de autor pantofi & genti”, dar si un singur producator roman de cosmetice naturale de ingrijire – Soap Mill, un producator de bijuterii si, bineinteles, carti de la Carturesti.

“Slow retail” ii incurajeaza pe oameni sa reziste manierei frustrante de a face shopping alergand din magazin în magazin prin mall‐uri. Filosofia “slow retail” inseamna inspiratie, unicitate si valoare, precum si recrearea, printr‐o relatie directa client‐creator, a unei culturi a shopping‐ului.

Formatul de desfasurare al evenimentului este acela al unui targ neconventional, in cafeneaua Carturesti, Cafe Verona (sub_Carturesti), intr-un spatiu de expunere generos si original. “The big iSHOES” urmareste sa impuna in randul romanilor notiunea de “concept market” ‐ un targ iesit din tipare, atat ca pozitionare, cat si ca mod de prezentare si sistem de relationare.

De aceea participarea Echipei Soap Mill la acest eveniment ni s-a parut fireasca, deoarece abordarea noastra este atipica, iar cele mai multe cosmetice naturale pe care le producem sunt unice si originale pentru Romania. Dupa cum stiti, suntem singurul producator roman care a dezvoltat o gama de creme 100% naturale, sapun lichid/gel de dus/sampon 100% natural, dar si exfoliante sau mist-uri aromaterapeutice.

Ca atare, noi va asteptam la “The big iSHOES” de la Cafe Verona (sub_Carturesti) in perioada 23-24 Octombrie, sambata-duminica, intre orele 10.00 si 20.00. Intrarea este libera.

Fotografiile sunt preluate de pe http://blog.carturesti.ro. Toate drepturile de autor apartin Librariei Carturesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here