Transport prin curier mai ieftin decat posta

0
167

Astazi avem o veste extraordinara pentru voi! Am incheiat un contract pentru Bucuresti si Ilfov cu o noua firma de curierat care ne ofera preturi incredibile pentru transportul coletelor de pe o zi pe alta.

Livrarea se efectueaza in termen de 24 sau 48 ore de la primirea comenzii (in functie de ora primirii comenzii pe site), oriunde in capitala si imprejurimi, la birou sau acasa. Pretul este mai mic decat cel al Postei Romane, de numai 7,5 lei pentru primul kilogram, cu tot cu ramburs. Fara griji pentru voi, fara sa mergeti la oficiul postal de care apartineti cu adresa din buletin, fara sa stati zeci de minute la coada.

Incepand de astazi, produsele cosmetice Soap Mill vor putea fi comandate mult mai usor si vor putea fi primite mult mai rapid, deoarece am renuntat la serviciile Postei Romane pentru Bucuresti si Ilfov.

Dupa cum vedeti, noi incercam permanent sa va oferim cele mai bune produse cosmetice organice 100% naturale, dar si cele mai bune servicii, pentru a va usura decizia si receptionarea coletelor.

Astazi, toti prietenii care s-au inscris la newsletter-ul Soap Mill vor primi primul newsletter cu reduceri, oferte, promotii si cadouri. Exclusiv pentru cele aproape 1.600 persoane care ne-au onorat cu inscrierea, exclusiv pe mail. Va puteti inscrie si voi, daca nu ati facut-o inca, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here