Ultima parte a bilantului Soap Mill pe 2010

0
163

Ultima parte a bilantului Soap Mill incepe in forta, cu luna septembrie, luna in care am aniversat un an de existenta pe piata romaneasca si nu numai. Comenzile din strainatate s-au inmultit, iar clientii multumiti de produsele cosmetice naturale Soap Mill de asemenea. Se pare ca ne-a purtat noroc Monica, prima noastra clienta oficiala, care a comandat produse tocmai din Germania.

Am vorbit despre cadourile, premiile, reducerile, tombola si concursurile cu care v-am rasfatat in toata luna septembrie. Bineinteles, am avut record de vizitatori si de comenzi, asa cum ne asteptam.

Pe 1 septembrie Corina, prietena noastra inimoasa. De asemenea, taiam panglica lunii aniversare Soap Mill.

2 septembrieCorina s-a extins, ea creand pentru noi o linie denumita “Christmas Treats“, cu obiecte realizate si pictate manual din ceramica, unicate. Inca sunt la reducere pana maine inclusiv! Click pe numele gamei mai sus pentru a comanda. Pe 8 decembrie va anuntam lansarea acesteia.

Incepand cu ziua mea de nastere, adica pe 9 decembrie, am dezvoltat oferta Soap Mill cu doua noi produse, ulei de migdale dulci si apa de trandafiri. Aici va prezentam fotografiile.

10 decembrie – ultimul distribuitor al anului 2010 apare in familia Soap Mill. Aici aflati despre cine este vorba.

Ultimele reduceri ale lui 2010 – aici, iar castigatorii tombolei Soap Mill, tot ultima din an, aici.

Acestea fiind spuse… eu ma retrag. Va multumim pentru atentia acordata si va asteptam si data viitoare la mica incursiune in universul atelierului Soap Mill! Adica in 2011!

Maine, pe langa strangeri virtuale in brate, cupe de sampanie si artificii, o sa va spun ce planuim noi in 2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here