Un altfel de review…

0
191

Pe pagina noastra de Facebook am primit astazi un mesaj absolut incredibil. Gabriel Dascalu ne-a impartasit experienta lui cu un produs de-al nostru. Este vorba despre unul dintre produsele lichide bio Soap Mill, 3 in 1.

Sa incep cu sfarsitul: daca este bun pentru pielea mea, este bun si pentru pielea masinii!

Gabriel a adaugat vitamina A uleioasa si a curatat interiorul din piele crem al unei masini Mercedes S600. Efectul a fost neasteptat si surprinzator, tapiteria recapatandu-si elasticitatea si aspectul de nou. Nu este de neglijat nici mirosul din masina, persistent si placut mirositor.

Avem si prieteni barbati care folosesc produsele cosmetice organice 100% naturale Soap Mill, acest lucru il stiam, dar astazi, de 8 Martie, tin sa le transmit barbatilor ca fara ei nu am avea o viata frumoasa. Numai un barbat se poate gandi sa spele o tapiterie din piele cu un produs de-al nostru si sa ramana atat de incantat incat sa scrie despre acest lucru!

In incheiere, reiau urarea dedicata Zilei Internationale a Femeii: “La multi ani tututor mamelor, bunicilor, matusilor, surorilor, prietenelor noastre!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here