Un nou concurs Soap Mill si MedicpentruTine.ro

0
173

Dupa cum v-am spus, colaborarea cu prietenii de la MedicpentruTine.ro continua pe parcursul mai multor luni. Astazi a venit vremea sa lansam un nou concurs marca Soap Mill si MedicpentruTine.ro.

Raspunde corect la intrebarea concursului si poti castiga unul dintre cele 3 premii puse in joc:

1. Spuma baie naturala 100 ml, ulei corp natural 100 ml, sapun lichid natural 100 ml, saculet cu continut natural pentru masina/casa, element decor din lut, realizat si pictat manual.
2. Sapun natural solid Bar Orange 71-80 g., spuma baie naturala 100 ml., element decor din lut, realizat si pictat manual.
3. Sapun lichid natural Coffee & Cinnamon 100 ml., saculet cu continut natural pentru masina/casa, element decor din lut, realizat si pictat manual.

Pentru mai multe detalii legate de acest concurs, va rugam accesati aceasta pagina (click pe nume pentru a deschide). Raspunsul corect la intrebare il puteti afla citind articolul legat de produsele naturale in timpul sarcinii (click pe nume pentru a deschide pagina).

Premiile au o valoare totala de 94 lei, taxele postale fiind suportate de catre noi. Daca si de aceasta data inscrierile vor fi in numar foarte mare, putem decide suplimentarea premiilor cu vouchere de discount.

Data limita de inscriere: 1 Aprilie. Nu este pacaleala, reprezentantii MedicpentruTine.ro chiar vor extrage cei trei castigatori ai premiilor Soap Mill, urmand ca pachetele sa fie expediate in perioada 10-15 Aprilie.

Echipa Soap Mill va doreste succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here