Un nou distribuitor Soap Mill – in Oradea

0
194

Dragii nostri, familia Soap Mill se largeste pe zi ce trece. Cel de-al 8-lea partener si distribuitor Soap Mill vine tocmai din Oradea.

Magazinul se numeste “Organique natural cosmetics” si se afla pe strada Republicii nr. 7, langa statuia lui Aurel Lazar, foarte aproape de Teatrul de Stat.

Deschiderea oficiala a magazinului va avea loc marti, 23 noiembrie, iar deschiderea oficiala a shop-ului online va avea loc maine, 22 noiembrie.

Noii nostri parteneri si prieteni va invita sa le explorati site-ul, www.organique.ro, pagina de Facebook www.facebook.com/Organique.ro, contul de Twitter OrganiqueLiving sau sa le scrieti pe adresa contact@organique.ro. De asemenea, puteti afla informatii suplimentare la numerele de telefon 0359.234.388 sau 0771.793.976, persoana de contact Radu Gherga.

Atat in magazinul fizic, cat si in cel online, puteti gasi o gama larga si variata de produse cosmetice naturale Soap Mill, alaturi de marci importante internationale. Colaborarea cu ei a inceput foarte frumos si am reusit intr-un timp foarte-foarte scurt sa stabilim toate detaliile si sa expediem coletul cu produse, astfel incat marti sa puteti gasi produsele noastre pe rafturile “Organique natural cosmetics“.

Le uram “Bun Venit!” partenerilor nostri si le dorim sa aiba parte de succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here