Un nou interviu si un nou concurs

0
175

In luna aniversara Soap Mill, va rasfatam cu un concurs organizat impreuna cu noii nostri parteneri, Cenusa de Trandafir.

La doi de la lansarea revistei, ei au dorit sa aduca lamuriri si informatii pretioase pentru cei care descopera acum domeniul bio, de aceea s-au hotarat sa realizeze un interviu cu persoane implicate in domeniul produselor certificate organic din Romania.

Primul interviu a fost oferit de catre subsemnata si il puteti citi aici. Intrebarile au fost trimise pe mail de catre prietenii de la Cenusa de Trandafir, sub forma unui chestionar cu o singura tinta: sa elucideze un pic din misterele bio actuale, sa aduca informatii si sa completeze datele sarace oferite de catre autoritatile in domeniu.

Pentru a sarbatori alaturi de voi, va oferim si trei premii organice, in cadrul unui concurs: o crema bio, un produs lichid cu ingrediente bio si un unt bio, toate la alegere. Premiile sunt in valoare totala de peste 200 lei, taxele postale fiind achitate de catre noi.

 

 

Fotografiile sunt realizate de Daniel Photography (www.danielphotography.ro) si toate drepturile asupra acestora ii apartin.

Daca scrieti pe blog-ul propriu despre interviu si concurs, atunci veti concura pentru inca un premiu surpriza. Castigatorii sunt alesi de catre noi, pe baza raspunsurilor care “ating” cele mai multe elemente. Mai aveti trei zile la dispozitie pentru a participa la acest prim concurs din luna noastra aniversara. Dupa cum stiti, pe 15 septembrie vom implini doi ani de activitate pe piata din Romania, iar acesta este doar inceputul fiestei Soap Mill de anul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here