Un nou partener Soap Mill

0
217

Astazi avem placerea sa va anuntam ca avem un nou partener bio, Biomania.

Deschizator de drumuri in categoria magazinelor online ce comercializeaza produse bio, http://www.biomania.ro/ ofera o gama generoasa de produse bio, ce cuprinde:
– cosmetice bio
– produse bio de baza (faina, zahar, ulei de masline, ulei de floarea soarelui)
– legume si fructe bio
– paste si sosuri bio
– produse alimentare bio pentru copii
– produse de curatenie si ingrijirea casei
– jucarii

Prietenii nostri si-au propus sa promoveze si sa incurajeze consumul de produse bio romanesti, avand chiar o categorie dedicata.

Cateva detalii oferite chiar de catre Biomania:
“Comenzile primite sunt onorate in 24 – 48 de ore la domiciliul clientului prin curieri proprii in Bucuresti si imprejurimi, dar si in toata tara prin firme specializate de curierat rapid.”

“Majoritatea produselor comercializate pe biomania.ro sunt certificate organic, de aceea ca reprezentanti ai domeniului magazinelor online ce comercializeaza acest tip de produse, partenerii nostri contribuie la educarea si promovarea consumului de produse organice, printr-o corecta informare a publicului.”

Agricultura bio/ecologica se deosebeste fundamental de cea conventionala, prin restrictiile drastice privind folosirea de fertilizanti si pesticide de sinteza, stimulatori si regulatori de crestere, hormoni, antibiotice si sisteme intensive de crestere a animalelor si, de asemenea, prin interzicerea stricta a organismelor modificate genetic (OMG-urile) si a derivatelor acestora.

Cand vorbim despre produse certificate eco/bio, extrem de important este si traseul producator – consumator. Pentru a mentine calitatea produselor bio care exista in magazinul Biomania, si in 2011, ca in fiecare an, biomania.ro a obtinut recertificarea pentru depozitarea si transportul produselor bio.

“Produsele ecologice se depoziteaza in spatii special amenajate, separat de produsele conventionale, spatii in care se folosesc aparate cu ultrasunete pentru combaterea daunatorilor, fiind interzise substantele chimice.”

“Proces complex si riguros, certificarea produselor bio, a aparut ca urmare a nevoii consumatorului de a primi garantia calitatii produselor bio si a facut ca termenul “organic/ bio” sa poata fi folosit in mod legal, pentru a proteja consumatorul de informatii neadevarate, prin utilizarea sa excesiva.”

“Inca de la lansare, adica din anul 2008, S.C. BIO MANIA S.R.L. ce detine magazinul online http://www.biomania.ro/, a obtinut certificarea de comerciant de produse ecologice.” Din respect pentru consumatorul de bio, dar si pentru a inchide lantul certificarilor produselor bio, partenerii nostri au trecut anual “prin rabojul dur al conditiilor impuse de organismul de certificare AUSTRIA BIO GARANTIE,” avand codul RO-ECO-018.

Acest lucru garanteaza calitatea produsului care trece prin toate etapele traseului producator – consumator final. Asa cum este important pentru producator sa certifice materia prima si produsul final, la fel de important este si pentru comerciant ca produsele ecologice, inainte de a ajunge la consumatorul final, sa fie depozitate si transportate conform normelor legislative in vigoare.

Ca atare, noi suntem extrem de mandri sa colaboram cu un partener care nu doar foloseste titulatura de bio in nume, ci este si certificat ecologic de Austria Bio Garantie de 4 ani.

Le uram “Bun Venit!” in marea noastra familie si le dorim sa continue munca sustinuta din ultimii ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here