Un nou parteneriat media si nu numai!

0
185

Dupa cum probabil ati vazut in sectiunea din stanga, avem un nou partener media si nu numai. Este vorba despre CosmeticReviews.ro. Proiectul lor este deosebit de interesant si ne-a suscitat interesul. Ca atare, i-am contactat si astfel am pus bazele unui parteneriat interesant si de viitor.

Dupa cum stiti, pe noi ne intereseaza toate parerile voastre, ca si consumatori sau ca vizitatori/cititori. Unul dintre motivele pentru care am lansat acest blog, cu doua luni inainte de a lansa marca Soap Mill, a fost pentru a intra in legatura cu voi si pentru a va afla parerile. Daca va aduceti aminte, am realizat si un sondaj de opinie si v-am provocat la discutii.

Aceasta dorinta mare de a comunica cu voi si aceasta transparenta pe care noi o consideram necesara ne-a facut sa propunem echipei CosmeticReviews.ro o colaborare. Ca atare, utilizatorii site-ului CosmeticReviews.ro vor primi mostre gratuite de sapun natural Soap Mill, dar vor fi rugati sa impartaseasca cu noi toti opiniile legate de produsul testat. Dupa ce perioada de testare se incheie, doamnele si domnii inscrisi voluntar in proiect vor comunica impresiile, iar noi le vom publica si aici, pe blog-ul nostru, chiar daca acestea vor fi negative sau pozitive.

Ce ne place in mod deosebit… si citez “Echipa CosmeticReviews.ro are in vedere lansarea unor campanii de testare de catre utilizatoare a mai multor produse romanesti, incercand astfel sa incurajeze consumatoarele sa foloseasca produsele autohtone, care sunt de multe ori mai bune decat cele straine.”

O, da! Asa este! Iar noi, ca producatori romani de sapun natural, o certificam! De foarte multe ori, produsele cosmetice romanesti naturale cu adevarat, asa cum sunt sapunurile naturale Soap Mill, sunt mult mai bune decat variante de import.

Mai jos aveti un comunicat de presa despre CosmeticReviews.ro. Multi dintre voi au deja acest site in lista de preferinte, dar poate exista persoane care vor sa afle mai multe despre acest proiect interesant.

CosmeticReviews.ro este un produs bazat pe platforma swsReviewer (o aplicatie care permite crearea in timp record a unui site de review-uri pentru orice categorie de produse) dezvoltata de Agenda Soft (http://www.agendasoft.com/). Acest site s-a nascut din dorinta de a raspunde tuturor intrebarilor pe care orice femeie le are in legatura cu produsele cosmetice. De mult timp, se simtea nevoia unui site romanesc specializat pe review-uri la produse cosmetice, unde consumatoarele sa se informeze reciproc privind calitatea si utilitatea cosmeticelor existente pe piata.

Site-ul http://www.cosmeticreviews.ro/ este util pentru ca, adunand pareri diferite, le ajuta pe femei sa aleaga produse de calitate la preturi avantajoase, facand astfel economii de timp si bani. Acum pot cauta si gasi pe http://www.cosmeticreviews.ro/ informatii obiective despre produse de calitate, in functie de buzunarul fiecareia. In acest fel, au garantia unor achizitii cu un bun raport calitate-pret.

Pentru a creste calitatea informatiei, Echipa CosmeticReviews.ro a organizat lunar un concurs care premiaza utilizatoarele cu cele mai bune si utile review-uri, tinand seama ca acesta este un site care se bazeaza pe contributiile utilizatorilor. Ei sunt cei care au sprijinit acest proiect inca de la inceput, adaugandu-si opiniile despre cosmetice. La ora actuala, datorita utilizatorilor nostri, am adunat, intr-un interval de cinci luni, aproape 3000 de review-uri la diverse produse cosmetice.

De asemenea, Echipa CosmeticReviews.ro are in vedere lansarea unor campanii de testare de catre utilizatoare a mai multor produse romanesti, incercand astfel sa incurajeze consumatoarele sa foloseasca produsele autohtone, care sunt de multe ori mai bune decat cele straine.

Din punct de vedere tehnic, am dorit ca platforma swsReviewer sa prezinte avantaje pentru toti utilizatorii si vizitatorii CosmeticReviews.ro. Magazinele online pot prelua gratuit review-urile, prin intermediul linkurilor de sub acestea, sub produsele pe care le comercializeaza pe site-urile lor, afisand astfel o parere obiectiva, din afara, care poate convinge un eventual cumparator indecis sa nu mai stea pe ganduri. Un alt avantaj este ca utilizatorii au posibilitatea de a adauga orice firma si produs in categoriile existente, astfel orice produs, oricat de necunoscut este, poate avea review-uri la noi pe site.

Avem in plan adaugarea mai multor optiuni si facilitati pe http://www.cosmeticreviews.ro/, care vor ajuta tot mai mult vizitatorii sa fie la curent cu lumea cosmeticelor. Multumim celor care au fost alaturi de Echipa CosmeticReviews.ro si au sustinut acest proiect menit sa vina in sprijinul tuturor. Sarbatori fericite si va asteptam alaturi de noi!

Echipa CosmeticReviews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here