Untul de Avocado

0
230

Vorbeam aici despre viitoarele produse Soap Mill. Una dintre cremele ce vor fi lansate la inceputul lui iunie, pe langa cea pentru tenul matur si cea pentru maini, va fi o crema naturala cu factor de protectie solara.

Va contine, printre alte unturi si uleiuri, si untul de avocado. Acesta este un excelent ingredient cu factor de protectie solara, dar contine si multe vitamine (A, B, D, E etc.), minerale, precum si antioxidanti. Crema de corp Soap Mill pe baza de unt de avocado este indicata pentru o piele uscata si foarte uscata si poate fi folosita inainte, in timpul si dupa cure solare, inclusiv pentru copii.

Untul de avocado este realizat din fructele copacului de avocado, copac care creste in regiunile sub-tropicale. Are un miros slab, placut, si daca il veti folosi pe cel simplu (pe care il vom avea la vanzare in cutii personalizate de 100 g.), veti observa ca se topeste foarte repede pe piele, asigurand o intindere perfecta pe intreg corpul.

Bogat in lecitina, potasiu si clorofila, untul de avocado are proprietati extraordinare asupra pielii uscate, mature, dar trateaza si iritatiile, eczemele si preintampina arsurile solare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here