Va pregatim surprize de primavara!

0
228

Cateva picaturi libere… si vreau sa impartasesc cu voi ideea vaga (pentru a nu strica surprizele!) a planurilor noastre din urmatoarea perioada.

Independent de faptul ca Echipa Soap Mill a muncit de zor pentru a termina la timp sapunurile naturale cu trandafiri si sapunul natural pentru copii, lansarea se va amana putin. Cel cu apa de trandafiri, ulei esential de geranium si pulbere de trandafiri va fi lansat imediat dupa Paste, pe data de 6 Aprilie. Sapunul pentru copii, cu miere si propolis, va fi lansat pe 15 Aprilie, la fix 7 luni de la lansarea marcii Soap Mill pe piata.

Vanzarile ridicate din ultima perioada, in special vanzarile sapunurilor naturale din gama Twilight Breeze, cele cu unt de shea, ne-au prins pe picior gresit. In sensul ca am ramas fara materii prime si anume fara unt de shea. Ca atare, din pacate, nu vom mai avea o perioada de timp niciun sapun natural din gama Twilight Breeze pe stoc. Noi speram ca in jurul datei de 1 Mai sa marim stocul cu cel putin 120 bucati.

In saptamana imediat urmatoare sarbatorilor pascale, va vom surprinde cu noi tipuri de produse. Nu va dezvalui mai mult, dar vor fi produse care vor schimba un pic piata romaneasca de produse cosmetice, din punct de vedere al calitatii si al pretului.

Si acum, surpriza de saptamana viitoare! Va amintiti cand am realizat sondajul legat de sapunurile naturale lichide Soap Mill? Atunci am primit multe raspunsuri, si pe mail si in cadrul acelui post, iar parerea majoritara a fost ca sapunurile naturale Soap Mill Liquid ar trebui vandute in recipiente cu pompita, de preferat la un gramaj de 200 pana la 500 ml.

Asa ca am tot cautat si cautat ambalaje solide, aspectuoase, cu pompita. Intr-un final am si gasit ceea ce ne doream, asa ca de saptamana viitoare vom avea noi sticle pentru produsele Soap Mill:
– recipiente 330 ml. cu pompita si sistem de inchidere – exclusiv pentru sapunurile naturale lichide, Soap Mill Liquid.
– recipiente 125 ml. cu pompita si sistem de inchidere – exclusiv pentru uleiul de corp Soap Mill Body, uleiul de masaj Soap Mill Massage, spuma de baie Soap Mill Bubble.

Pentru sarea de baie naturala Soap Mill Salt vom renunta la saculetii realizati manual, din panza, pentru a mari timpul de viata al produsului si pentru a facilita folosirea acestuia. Acest lucru se va intampla tot dupa Paste, cand vom veni cu o idee absolut originala de ambalare pentru sarea de baie, idee conceputa de noi.

Nu uitati! De maine pana duminica va asteptam cu mare drag la “Targul Cadourilor de Florii” de pe Bd. Kiseleff, langa parcul Kiseleff. Puteti parca masina in alveola si apoi puteti sa ne vizitati stand-ul plin de cadouri originale si produse 100% naturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here