Vanzare Sapunuri Naturale Soap Mill

0
154

In numai 4 zile, Echipa Soap Mill a oferit 74 de mostre gratuite de sapun natural Soap Mill, cantarind aproximativ un kilogram si jumatate.

Continuam sa primim e-mail-uri cu cereri pentru mostre, dar, din pacate, nu le mai putem onora. Va putem spune ca dupa lansarea Soap Mill, pe 15 septembrie, vom avea discount-uri la toate tipurile de sapun natural, iar cu ocazia lansarii fiecarei noi game, vom oferi mostre gratuite.

Vanzarea Sapunurilor Naturale Soap Mill se va realiza la gramaj, cu o marja de 10 grame. Si pentru ca ne-am gandit ca nu doriti sa cumparati un sapun mare, inainte de a il testa, am conceput si sapunuri de 60-70 grame. Dar daca ati primit o mostra gratuita sau ati comandat anterior un Sapun Natural Soap Mill, aveti la dispozitie si sapunuri de 150-160 grame.

Mai mult decat atat, nu vrem sa va obligam sa comandati mai multe sapunuri decat aveti nevoie sau doriti in acel moment, de aceea nu exista comanda minima. Doriti doar un singur sapun, doar un sapun veti primi! Cu ocazia lansarii, vom avea si oferte speciale (de genul “comanzi x sapunuri si primesti y”), pe langa discount-uri, dar acelea sunt trecute separat si nu sunt obligatorii.

Bineinteles, cu cat comandati mai multe sapunuri, cu atat taxele postale scad pentru fiecare produs in parte, dar este alegerea voastra! In limita a 1 kg. de produse (incluzand si ambalajul), taxele postale in Romania sunt 10 lei. Tot ce depaseste 1 kg. se taxeaza suplimentar, cu cate un leu pentru fiecare kilogram in plus.

Reiau detaliile despre cadourile si produsele personalizate, pentru ca o doamna ne-a rugat pe mail sa oferim mai multe amanunte.

Sapunurile personalizate Soap Mill: daca aveti o aroma preferata, de exemplu va place foarte tare mirosul florilor de salcam, si doriti sa comandati un sapun cu acest miros, atunci plasati o comanda de sapun personalizat. Sau va doriti un sapun rosu, care sa se asorteze cu savoniera proaspat achizitionata. Sau sunteti in zodia Pestilor si va doriti un sapun in forma de peste. Dar daca le doriti pe toate acestea intr-un singur sapun Soap Mill? Rosu, cu miros de flori de salcam si in forma de peste?

Toate aceste dorinte se pot materializa in Sapunuri Naturale Soap Mill! Trimiteti o cerere pe mail si noi va trimitem in cel mai scurt timp oferta de pret. Dupa cum v-am spus intr-un post anterior, luati in considerare ca timpul minim de realizare este de 30 zile, acesta putand ajunge si la 60 zile, in functie de cerintele voastre. In oferta noastra vom mentiona, pe langa pret, si durata necesara producerii comenzii.

Daca ne referim la cadourile personalizate, creativitatea noastra nu are limite! Si aici sunt mai multe variante, si anume: puteti comanda un cadou personalizat avand in componenta Sapunuri Naturale Soap Mill din oferta de la momentul respectiv sau puteti comanda un cadou personalizat in totalitate. Adica puteti comanda si sapunuri preferate de voi (exemplul de mai sus) plus aranjamentul creat de noi, dupa dorintele voastre.

O alta surpriza pe care Echipa Soap Mill v-o pregateste se refera la un alt tip de cadouri. Suntem in discutii avansate cu o companie ce ofera produse complementare, cadoul devenind astfel combinat. Aceste produse se pot comanda de pe site-urile ambelor firme. Nu va spun mai multe la aceasta data, ci in curand…

In seara aceasta sau cel mai tarziu maine, vom avea si primele fotografii ale Sapunurilor Naturale Soap Mill!!!! In premiera pe acest blog veti vedea cum arata produsele noastre. Fotografiile sunt realizate de catre fotograful daniel:photography (http://www.danielphotography.ro/), caruia ii multumim inca o data!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here