Workshop organizat de Fundatia Calea Victoriei

0
171

Surprizele se tin lant… Avem inca una pentru voi: Soap Mill va participa la un workshop organizat de Fundatia Calea Victoriei, in data de 14 noiembrie 2009!

Vor fi aproximativ 40-50 participanti. Daca vreti sa participati si voi, va rog sa trimiteti un mail la adresa contact[at]victoriei.ro. Detalii suplimentare despre acest workshop puteti afla la numerele de telefon 0723.167.892 sau 021.311.44.64.

Pe http://www.fundatiacaleavictoriei.ro gasiti toate informatiile legate de ateliere, evenimente, lectori sau de manifestul fundatiei.

Invitatia de a sustine o prezentare interactiva, originala si deschisa a venit din partea doamnei presedinte a fundatiei, Sandra Ecobescu, careia ii multumim si aici.

Dansa ne-a oferit posibilitatea de a intra in contact cu persoane interesate de produse naturale si nu numai. Participantii sunt persoane active din diverse domenii, de la media si publicitate pana la banci sau corporatii. Acestia vor sa afle cum se produc sapunurile naturale Soap Mill, care este diferenta dintre un sapun natural 100% si unul comercial, si vor sa dobandeasca cunostinte din alte domenii, pentru a isi completa cultura generala.

Suntem onorate ca vom avea ocazia de a ne alatura unor lectori impresionanti, sa ii amintesc aici pe domnul Neagu Djuvara, domnul Andrei Plesu sau doamna Oana Pellea. Este extraordinar ca exista un spatiu unde iti poti prezenta ideile liber si unde poti vorbi despre pasiunile tale!

Referinte despre Fundatia Calea Victoriei puteti gasi si in ziare precum Evenimentul Zilei sau Jurnalul National.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here