Workshop Soap Mill despre sapun natural, review Soap Mill Massage si inca doua surprize!

0
175

Saptamana trecuta am fost extrem de prinsa cu workshop-ul organizat de noi, dar si cu inca unul la care am participat in calitate de invitata.

Workshop-ul Soap Mill a fost un real succes, chiar daca am avut putine participante. Stim ca inceputul de an este dificil pentru noi toti, asa ca am decis sa mai organizam inca un workshop in luna mai, mai precis la sfarsitul lunii mai. Aceasta este prima surpriza din aceasta saptamana.

Au fost multe doamne si domnisoare care au preferat sa vina la mijlocul anului, ca atare va anuntam oficial ca am deschis inscrierile pentru workshop-ul de peste 2 luni. Daca va inscrieti de pe acum, beneficiati de importante reduceri. Mai multe detalii despre cel care a avut loc in acest week-end gasiti aici: Tematica Workshop Soap Mill si Workshop Sapun Natural.

Pe site-ul Manie.ro, puteti gasi un review la uleiul nostru de masaj, Soap Mill Massage cu uleiuri esentiale de lavanda si patchouli, dar si un review al unui produs de-al prietenilor nostri de la EcoDecoLight. Link direct review (click pe cuvinte pentru a deschide pagina). Gabriela ne-a vizitat intr-o locatie deloc spectaculoasa, dar unde am fost intr-o companie autentic romaneasca, cu producatori autohtoni de produse traditionale. A venit special pentru uleiul de masaj si acum este extrem de fericita de alegerea facuta!

Noi ii multumim pentru vizita, pentru parerea exprimata pe site-ul personal, dar si pentru faptul ca are incredere in produsele Soap Mill si EcoDecoLight!

Cea de-a doua surpriza de care am povestit in titlul acestui post se refera la un nou tip de sapun natural solid care va fi disponibil incepand cu 7 Aprilie, imediat dupa Paste.

De-a lungul timpului, foarte multe doamne ne-au intrebat daca nu avem in oferta si sapunuri naturale cu trandafiri. Ei, da, a venit timpul sa largim oferta gamei Yellow Express, gama pe care noi o recomandam in exclusivitate femeilor, cu un sapun natural cu apa de trandafiri si trandafiri pulbere.

Recent, am incheiat un parteneriat strategic cu AltaOils, o distilerie importanta din Bulgaria, care ne furnizeaza uleiuri esentiale de cea mai buna calitate si intr-un timp foarte scurt. De la noii nostri prieteni am primit apa de trandafiri si trandafiri din renumita Vale a Trandafirilor din Bulgaria, special pentru acest tip de sapun natural. Trandafirii de pe plantatie apartin chiar distilieriei, iar apa de trandafiri este realizata din acelasi sortiment de flori.

Suntem onorate ca reprezentantele AltaOils au venit in Romania si astfel am discutat fata in fata pe marginea colaborarii noastre! Dupa ce ne-au prezentat oferta pe care distileria pe care o conduc o are in acest moment, noi am decis sa lucram impreuna. Doua doamne deosebite, deschise si dornice sa inchege relatii de lunga durata, atat pe plan profesional, cat si personal.

Pentru ca vorbeam si de latura personala, in primul week-end din iunie, vom participa la Festivalul Trandafirilor din Kazanlak, Bulgaria, o manifestare ce are loc in fiecare an incepand cu 1930, extrem de apreciata in tara vecina. Va voi povesti la momentul respectiv cum a fost si cum ne-am simtit acolo.

Incepand cu 7 Aprilie, va asteptam sa comandati singurul sapun 100% natural din Romania pe baza de apa de trandafiri si trandafiri din Valea Trandafirilor din Bulgaria!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here