Workshop Soap Mill

0
195

Astazi voi vorbi din nou despre primul workshop organizat de un producator roman de sapunuri naturale, deoarece am primit multe cereri si intrebari pe mail despre el.

Workshop-ul Soap Mill a fost gandit astfel incat sa aduca numai informatii relevante, originale si necesare. Exista destul de multe site-uri care trateaza subiecte legate de sapunul natural, dar noi ne dorim sa nu prezentam lucruri cunoscute, care pot fi aflate cu usurinta. Noi vom trata subiectul vast “Sapunul natural – de la idee la fapta” dintr-o perspectiva personala, bazata pe experienta noastra, ca si producatori de sapun natural.

Prezentarile vor fi sustinute de catre mine, de catre fotograful daniel:photography – cu care colaboram (si care ne-a realizat toate fotografiile de pe site si blog) si de catre Daniela Nataletu de la MedicpentruTine.ro. Speram sa ne fie alaturi si reprezentanta unui magazin de produse bio. Ne-am fi dorit sa fie mai multi invitati, dar avand o singura zi la dispozitie si fiind primul workshop, am fost nevoite sa renuntam la aceasta idee.

Eu voi discuta din doua perspective, aceea de producator si aceea de om de publicitate si marketing, deoarece aceasta este specialitatea mea de baza. Daniel va discuta despre importanta imaginii, incepand de la sigla unei marci si continuand cu toate elementele vizuale aferente unei marci. Daniela va avea o abordare medicala si se va concentra pe partea de beneficii (pe termen lung si mediu) pe care produsele naturale le ofera vietii noastre. Reprezentanta magazinului bio va aborda acest workshop din perspectiva distribuitorului si va aduce informatii relevante pentru cei care doresc sa isi deschida o “mica fabricuta de sapun natural”.

Vom discuta, interactiv speram noi, despre subiecte legate de ingrediente, retete, ambalaje, prezentare, marketing, PR, publicitate si promovare, piata romaneasca de produse naturale, comparatie intre diverse piete din lume, beneficii si actiuni ale produselor naturale si multe altele.

Vor fi atinse si puncte pentru incepatori, cum se fabrica sapunul natural si care sunt lucrurile esentiale pe care o persoana (care produce sapun natural) ar trebui sa le stie, dar planul este sa nu ne concentram prea mult pe aceste aspecte. Evident, in functie de participanti, vom ajusta workshop-ul, astfel incat daca avem numai incepatori, sa discutam mai mult vis-a-vis de subiectele de inceput si mai putin de partea de business.

Am primit mai multe intrebari in ultimele zile referitoare la costul acestui workshop. Pentru a il reduce, puteti renunta la masa de pranz, suma totala fiind astfel redusa la 130 Euro inclusiv TVA. Daca achitati taxa pana pe 1 martie, atunci costul este de 100 Euro inclusiv TVA.

Va asteptam inscrierile! Noi va promitem ca acest eveniment va fi inedit si va aduce multe informatii interesante, dar voi veti putea aprecia singuri acest lucru, la finalul zilei de 13 martie 2010!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here