0Item(s)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

Află Povestea

Mentime

 

 

MENTIME este povestea stilului masculin definit prin personalitate, unicitate și timp. Este partenerul bărbatului în fiecare dintre momentele acestuia: seara cu familia, în vacanțe, alături de prieteni, în timpul negocierilor. Elementul fundamental ce stă la baza poveștii Mentime este calitatea.

MENTIME este un magazin online cu produse dedicate exclusiv bărbaților. Daca în trecut, bărbații nu acordau prea multa atenție la detalii, în prezent, au devenit mult mai interesați de ceea ce poartă, de felul în care arată sau de îngrijirea lor.

Bărbatul MENTIME știe că tendințele se schimbă în fiecare zi, de aceea noi venim în ajutorul lui cu toate informațiile necesare pentru a fi la curent. 

 

 

 

Misiune

Misiune noastra este de a sprijinii barbatii din Romania și nu numai, să-și îmbunătățească calitatea vieții fiind o alegere simplă, logică și unică. De asemenea, ne dorim să asigurăm satisfacția și bunăstarea completă a clienților noștri, furnizând produse de înaltă calitate, inovative si eficiente însă la un preț corect.

Viziune

Sa devenim prima alegere și unica, îmbunătățind calitatea produselor folosite de comunitatea Mentime. Totodata ne dorim sa fim o companie recunoscuta pentru seriozitatea și sinceritatea produselor noastre atent alese.

Valori

Credem că forța de viață a plantelor și esența naturii ne ajută să ne echilibram cu toții în armonie. De la începuturi până la maturitate, credem că viața se află în acest echilibru. Credem în: Calitate, Tradiție, Responsabilitate Sociala, Cunoștință și Inovare