Livrare și retur

Livrare

Expedierea produselor cosmetice organice 100% naturale Soapmill in Romania se realizeaza exclusiv prin curier rapid sau curier expres (numai pentru Bucuresti si Ilfov), costul expedierilor fiind suportat de catre tine. Produsele sunt expediate in termen de 24 ore de la primirea comenzii. Comenzile primite in intervalul vineri, ora 16.00 – duminica, ora 16.00, se onoreaza luni. Ambalajul este adecvat transportului de produse fragile si coletele sunt asigurate. In cazul spargerii unui produs, datorita manipularii necorespunzatoare din timpul transportului, inlocuim produsele gratuit. Prin curier rapid ai astfel siguranta livrarilor si te poti baza pe rapiditatea acestui mijloc de transport. EXPEDIERE PRODUSE IN SPANIA Expedierea produselor cosmetice organice 100% naturale Soapmill in Spania se realizeaza exclusiv prin curier rapid, costul expedierilor fiind suportat de catre tine si achitat la destinatie. Produsele sunt expediate in termen de 24 ore de la primirea comenzii. Comenzile primite in intervalul vineri, ora 16.00 – duminica, ora 16.00, se onoreaza luni. Contravaloarea comenzii se achita online, prin sistemul Moneybookers, sau prin transfer bancar, iar valoarea transportului se achita la livrare. EXPEDIERE PRODUSE IN EUROPA Se realizeaza prin Posta Romana, costul expedierilor fiind suportat de catre tine. Produsele sunt expediate in termen de 24 ore de la primirea comenzii. Comenzile primite in intervalul vineri, ora 16.00 – duminica, ora 16.00, se onoreaza luni. Pentru comenzile de peste 300 de lei, livrarea este gratuita! Această opțiune nu este aplicabila în cadrul campaniilor speciale (ex Black Friday)*. Livrarea produselor este efectuata de catre SOAPMILL DISTRIBUTION SRL.

Returnări

Dacă aveţi o problemă cu un produs comandat de la noi, care nu a fost rezolvată de către Departamentul Tehnic sau de către Departamentul Vanzări, aveți posibilitatea de a returna produsul. Primul pas este completarea acestui formular de returnare. Acest formular trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare.

Costuri Expeditie in Romania

– Curier express in Bucuresti, maxim 48 ore de la plasarea comenzii, dacă comanda este plasată până la ora 12; maxim 60 ore dacă comanda este plasată după ora 12: 10 lei, in limita a 1 kilogram (produse plus ambalaj) si creste pentru fiecare kilogram in plus.

– Curier express in alte localitati, maxim 48 ore de la plasarea comenzii, dacă comanda este plasată până la ora 12; maxim 60 ore dacă comanda este plasată după ora 12: cost 15 lei, in limita a 1 kilogram (produse plus ambalaj) si creste pentru fiecare kilogram in plus. Taxa de transport va fi adaugata la pretul total al produselor comandate si va aparea in cos inainte de a trimite comanda. Daca locuiesti intr-o localitate unde curierul rapid aplica tarife suplimentare, te rugam sa ne contactezi, pentru a gasi o modalitate ideala de transport.

Reclamații

Toate reclamaţiile referitoare la lipsuri din colet, neconformitate produse, erori de facturare, alte produse primite decât cele comandate, vă rugăm să le efectuaţi în termen de 5 zile de la primirea coletului. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru reclamaţiile primite după această perioadă. Pentru orice reclamaţie este necesar să completaţi formularul de reclamaţii: FORMULAR reclamaţii (docx) / FORMULAR reclamaţii (pdf)

Dacă nu aveţi posibilitatea să-l descărcaţi şi să-l completaţi, puteţi să ne contactaţi telefonic iar operatorul nostru va prelua datele comunicate de dvs. pentru a completa formularul. Ne străduim să soluţionăm reclamaţiile într-un timp cât mai scurt şi în mod favorabil pentru clienţii noştri!

IMPORTANT: o serie de produse presupun condiţii de păstrare specifice, astfel, reclamaţii ulterioare de calitate nu pot fi primite şi compensate, având în vedere lipsa controlului nostru pentru condiţiile de păstrare.

Puteţi contacta departamentul comercial la secţiunea dedicată Contact sau prin telefon/fax: 0258 828 336,  0728892194, în timpul programului de lucru L-V 9.00 – 17.00