Povestea

Povestea Soapmill Din inima Transilvaniei Creme Naturale, Sapunuri Solide Naturale, Uleiuri Organice, Creme Naturale.

La inceputul anului 2009 am descoperit cu stupoare ca exista chimicale extrem de periculoase si extrem de nocive in produsele pentru bebelusi. In luna iulie a aceluiasi an am deschis blog-ul si am inceput sa vorbim despre sapunuri naturale, avand deja in minte ideea ca trebuie sa producem sapunuri fara chimicale. Mesajele si reactiile pozitive ale familiei, prietenilor si oamenilor, necunoscuti la acea data, ne-au indemnat si ne-au motivat sa abordam punerea in practica a acelei idei, inovative, la acel moment.

CINE SUNTEM Gandeste-te la primul lucru care iti vine in minte atunci cand spui Soapmill! Te-ai gandit la sapun, nu-i asa? Si noi la fel! Realitatea este ca, pentru noi, orice prim lucru care ne vine in minte atunci cand asternem pe hartie povestea Soapmill, este la fel de important ca si urmatoarele. Tot ce este legat de Soapmill ne este aproape de suflet si ne umple inimile de bucurie. Asa ca mai bine va spunem povestea pana la capat…

ISTORIA SOAPMILL 2009 – Ne-am apucat de lucru serios si in 15 septembrie 2009 am lansat oficial marca si site-ul Soapmill, devenind primii producatori romani de sapun cu adevarat natural. Momentele de inceput au fost uluitoare! Odata cu primele comenzi si expedieri am inteles importanta realizarii si muncii noastre, iar bucuriile si emotiile star-up ului nu pot fi uitate.

2010 – Motivati si incurajati, am trecut in anul 2010 cu planuri mari. Acela a fost anul in care am crescut rapid, lansand in ianuarie produsele lichide 3 in 1, uleiurile pentru corp si masaj, in mai cremele naturale si unturile bio, Gama noastra s-a imbogatit constant cu noi linii de produse cosmetice 100% naturale. In toata aceasta perioada, gandul certificarii organice a produselor a inceput sa prinda radacini si sa se dezvolte pe tot parcursul anului 2010. Ne-am dorit o certificare bio pentru ca este maximul de recunoastere pentru un producator, iar in Romania nu existau cosmetice bio decat din import. Inspiratia a venit din partea Austria Bio Garantie, singurul institut de certificare din Austria, care ne-a incurajat, ne-a sustinut si consiliat in obtinerea unei certificarii unice.

2011 – In februarie 2011, ne-am trecut in palmares o recunoastere extrem de importanta: am fost al treilea producator de cosmetice din lume care a obtinut certificarea bio conform singurului standard national din lume, cel austriac, si, totodata, Soapmill a devenit primul producator din S-E Europei care a obtinut aceasta certificare. Suntem, in continuare, singurii producatori romani de cosmetice certificati bio conform acestui standard si ne straduim sa ne mentinem pozitia castigata, astfel detinem doua game certificate bio categoria “ Cream”- creme organice 100% naturale, si categoria “Liquid”- produse lichide 3 in.

2015 – Povestea continua: in 2015, Soapmill , se reiventeaza, pe langa membri noi ai echipei sale, micul nostru laborator testeaza reteta “ Soapmill By NTN natura-traditie – natural “, respectiv intoarcere la natura- traditia si ingretientele naturale “ care isi gaseste locul in satul Gabud din judetul Alba , un satuc intre dealuri, inconjurat de padure, unde fiecare anotimp te intampina cu naturaletea si frumusetea lui si unde cultura de lavanda este la ea acasa, prin traditie. Produsele noastre sunt reformulate, contin ingrediente active, naturale, combinate dupa retete unice, sunt produse realizate in serie limitata si hand made. Gama de produse a fost imbunatatita cu o linie de cosmetice naturale premium, cu ingrediente bio luxuriante si o prezentare pe masura retetelor redescoprite. Astfel, am creat Luxury , este prima gama de produse cosmetice de îngrijire premium. Cu nume sugestiv alese, ale unor cunoscute stiluri muzicale, produsele beneficiază de o prezentare originală.

ACUM Povestea, ne dorim sa continue impreuna cu voi!